• pakettiauto-2-copy.jpg
  • pakettiauto-1-copy1585004901.jpg
  • img-26431576397724.jpg
 

PAKETTIAUTOJEN TEIPPAUKSET

 

Yritysten käyttämät paketti- ja kuljetusautot ovat yksi näkyvimmistä mainosvälineistä. Ei pelkästään mainostaminen vaan myös toimijan tunnistaminen liikenteessä, teollisuusalueilla ja rakennustyömailla on tärkeä osa-alue huomioida. Teippaus on kätevä tapa toteuttaa samalla mainontaa, tunnistettavuutta ja näkyvyyttä. Hyvin toteutettu teippaus kuvastaa yrityksen imagoa ja toimintatapaa. Yhdenmukainen ja siisti toteutustapa parantaa yrityskuvaa ja luo uskottavuutta.

 

TOTEUTUSTAPA

  1. Auton kyljet, nokka ja perä kuvataan joko asiakkaan toimesta tai Merkintätalolla. (ei vinokuva)
  2. Asiakkaan näkemys siitä, mitä auton kyljessä halutaan viestiä ja kertoa.  Esim.  logo, yhteystiedot, toimialakuvaus, valokuvat, raidat ym. Värimaailma ja tekstityypit, jos on erikseen määritelty.
  3. Merkintätalolla suunnitellaan annettujen ohjeiden mukaan ehdotus teippauksesta ja lähetetään asiakkaalle hyväksyttäväksi. Jos asiakas haluaa muutoksia niin niistä tehdään uusi ehdotus.
  4. Lopulliseen versioon päädyttäessä asiakas näkee lopputuloksen ennen kuin teippausta aloitetaan. 
  5. Teippauksesta annetaan asiakkaalle hinta, toimitusaika ja muita mahdollisia tietoja. 
  6. Yleensä teipattava auto toimitetaan Merkintätalolle teippausta edeltävänä päivänä, jolloin se pestään ja säilytettään lämpimissä sisätiloissa yön yli. Teipattu auto on noudettavissa seuraavan päivän iltapäivänä.

Teipeissä käytetään laadukkaiden valmistajien materiaaleja, joiden kestotakuu on useita vuosia.

Teippaukset voidaan toteuttaa tarrasta leikkaamalla tai tulostamalla, mikä antaa mahdollisuuden mm. valokuvien käytön teippauksessa. 

Teippaukset voidaan toteuttaa myös asiakkaiden omissa tiloissa, mutta auto pitää olla pesty, kuiva ja yli +5 asteen lämpötilassa. Auton pinnassa ei saa olla vahaa.