REKKA- JA KUORMA-AUTOJEN TEIPPAUKSET

 

Kuljetusyrityksilla ajoneuvojen merkitseminen teippaamalla on erityisen tärkeää. Jo viranomaiset edellyttävät lakiin perustuen kuljetusliikkeen nimen ja yhteystiedon näkymisen ajoneuvossa. Kätevin tapa on teippaamalla nimi auton oviin. Rekka- ja kuorma-autojen tehtävä on liikkua jatkuvasti maanteillä ja teollisuusalueilla. Autojen isot pinnat kannattaa hyödyntää mainostamiseen ja tiedottamiseen. Kontit ja laidat ovat erittäin näkyviä ja soveltuvat erityyppisten teippausten toteuttamiseen. Valokuvien sijoittelu tai koko kontin pinnan ylitseteippaus onnistuu ja tuo hyvää näkyvyyttä. Vetoautojen kylkiin voidaan suunnitella nimien lisäksi hienoja ja värikkäitä raitaratkaisuja, jotka voivat jatkua vaikka koko rekan pituudelta.    

 

TOTEUTUSTAPA

  1. Auton kyljet, nokka ja perä kuvataan joko asiakkaan toimesta tai Merkintätalolla. (ei vinokuva)
  2. Asiakkaan näkemys siitä, mitä auton kyljessä halutaan viestiä ja kertoa.  Esim.  logo, yhteystiedot, toimialakuvaus, valokuvat, raidat ym. Värimaailma ja tekstityypit, jos on erikseen määritelty.
  3. Merkintätalolla suunnitellaan annettujen ohjeiden mukaan ehdotus teippauksesta ja lähetetään asiakkaalle hyväksyttäväksi. Jos asiakas haluaa muutoksia niin niistä tehdään uusi ehdotus.
  4. Lopulliseen versioon päädyttäessä asiakas näkee lopputuloksen ennen kuin teippausta aloitetaan.
  5. Teippauksesta annetaan asiakkaalle hinta, toimitusaika ja muita mahdollisia tietoja.
  6. Yleensä teipattava auto toimitetaan Merkintätalolle teippausta edeltävänä päivänä, jolloin se pestään ja säilytettään lämpimissä sisätiloissa yön yli. Teipattu auto on noudettavissa seuraavan päivän iltapäivänä.

Teipeissä käytetään laadukkaiden valmistajien materiaaleja, joiden kestotakuu on useita vuosia.

Teippaukset voidaan toteuttaa tarrasta leikkaamalla tai tulostamalla, mikä antaa mahdollisuuden mm. valokuvien käytön teippauksessa. 

Teippaukset voidaan toteuttaa myös asiakkaiden omissa tiloissa, mutta auto pitää olla pesty, kuiva ja yli +5 asteen lämpötilassa. Auton pinnassa ei saa olla vahaa.